SEO

Er du synlig på Google?

Tekster på dit website er ikke bare en fortælling om, hvad dine kunder kan forvente på dit site. Google bruger det også til at indeksere din side. Her er der en række faktorer, som du blandt andet skal være opmærksom på.

Vi kender det alle. Vi sidder med den gode idé til, hvordan vores tekster skal være, men opdager til vores store skræk, at konkurrenten gør nøjagtig det samme! - Hvordan skal vi få vores budskab frem, så kunderne vælger os og ikke konkurrenten? Eller kan det være svært, at få taget hul på de der tekster, som er så nødvendige?

Det tager tid, at få skrevet de rette tekster, når man skal starte fra bunden, men det kan også være afgørende for, at Google indeksere din hjemmeside eller webshop højere end konkurrenterne. Det er derfor vigtigt at alle tekster og søgeord er unikke og relevante i forhold til din branche og budskab.

Teksterne på din hjemmeside eller webshop bør være på minimum 300 ord og indeholde de helt rigtige søgeord - Sådan hænger tekster og SEO sammen.

Hos Faros Marketing kan du få lavet unikke tekster, som er SEO-venlige og samtidig taler til din kunde. Derudover kan du også få hjælp til SEO og vedligeholdelse efterfølgende.

Få lavet en rapport helt uden omkostninger, så har du overblik over hvad der skal til for, at du bliver synlig på Google.